Energieneutraal huis & Wereldfoundation!

Roel en Gerda Lijnema zijn klaar met de constructie van hun nieuwe energieneutrale (en zelfs passieve) huis in Tricht: een droom die uitgekomen is. Want stel je voor: een energierekening van € 0,- en alles zo duurzaam mogelijk opgewekt, zoveel mogelijk hergebruik en bovenal zeer comfortabel!

Tijdens het intensieve traject in samenwerking met Het Nieuwe Wonen Rivierenland is Roel Lijnema zeer enthousiast geworden over hun nieuwe passieve woning: een energieneutraal huis met  optimaal comfort in de winter én in de zomer. Dat het gewoon mogelijk is, laten zij graag aan iedereen zien. Bovendien vertellen ze ook over hun reis ernaar toe: Gaat alles even gemakkelijk? Waar liepen ze tegenaan?

Gerda en Roel Lijnema stellen hun huis graag open voor geïnteresseerden omdat ze duurzaamheid belangrijk vinden. Daarom steunen ze onder andere ook de Wereldfoundation, die zich inzet voor duurzame oplossingen in ontwikkelingswerk. Tijdens deze interessante open dag  op 8 juni tref je een collectebus aan. De donaties worden gebruikt voor de bouw van huizen in Bangladesh, die lang meegaan en weinig onderhoudskosten hebben.

Van harte welkom op 8 juni!

Locatie: Weistraat 10, Tricht

Open:  Van 13:00 – 17:00 uur

Entree: Gratis

Roel en Gerda, dank voor dit fantastische initiatief!