Fiets voor een Huis 2017

Zaterdag 9 september 2017 gaat de vijfde editie van Fiets of Loop voor een Huis van start. Dan beklimmen minstens 700 deelnemers fietsend, hardlopend of wandelend de Galibier in de Franse Alpen. Een beklimming naar een hoogte van 2645 meter!

In 2016 is met deze actie van Wereldfoundation een bedrag van € 301.856,- opgehaald. De deelnemers kregen bij de beklimming steun van Ireen Wüst, die  samen met de deelnemers de Franse Galibier beklom. Met dat bedrag kunnen 301 stormvaste huizen worden gebouwd voor arme gezinnen in Bangladesh.

Wij een huis, zij een huis

Iedere deelnemer realiseert namelijk € 1000,- aan sponsorgeld. Ons gezamenlijke doel is om zoveel mogelijk huizen te bouwen voor kansarme gezinnen in Bangladesh. Voor iedere 1.000 euro sponsorgeld wordt via een micro-hypotheek 1 huis in Bangladesh gerealiseerd. Wij een huis, zij een huis! Een impressie krijgen van de vorige editie van Fiets voor een Huis? Bekijk de aftermovie hiernaast.

Volg ons

Natuurlijk kun je ons ook de komende weken volgen via Facebook en Twitter. Verder kun je op Flickr de foto’s bekijken van de afgelopen editie van Fiets/Loop voor een Huis.