Blog archief

Wie zijn wij?

 

Gerald Holtvluwer (1969) / Voorzitter
Gerald Holtvluwer is de bedenker en de persoon die Wereldfoundation heeft opgezet. Hij was directeur van de HRS-groep in Assen van 1998-2003. In 2001 is Gerald ook de NIA begonnen, Nederlandse Inkoopcombinatie voor Assurantie-intermediairs, wat tevens een groot succes was. Nadat hij zijn aandelen in beide bedrijven had verkocht heeft hij besloten zijn kennis en vrije tijd in te zetten voor de mensen in ontwikkelingslanden.

 

Jan Willem Brüggenwirth (1960) / Bestuurslid


Jan Willem Brüggenwirth is geboren in Deurne en leeft met zijn vrouw en drie kinderen in Breukelen. Sinds januari 2014 werkt Jan Willem bij Brand Loyalty. Hij is de Director Wordwide ILP bij Brand Loyalty en ontwikkelt loyaltyprograms voor het wereldwijde food retail. Van 2003-2014 was hij de directeur van radio 538. Gedurende deze tijd heeft Jan Willem ook de prijs voor beste directeur van een radio station gewonnen.

 

Joop Atsma (1956) / Bestuurslid
Johannes Atsma is een politicus, sportbestuurder en een voormalig journalist. Hij heeft sinds 1998 in de tweede kamer gezeten en is onder andere voorzitter van de vaste commissie voor Landbouw, Natuurbeheer en Voedselkwaliteit en ondervoorzitter van de vaste commissie voor Volksgezondheid, Welzijn en Sport geweest gedurende deze tijd. Van 1994-2006 was hij ook voorzitter van de KNWU. Hij werkt voor Wereldfoundation sinds 2014

 

 

 

Marjan Holtvluwer-Veenstra (1970)
Marjan Holtvluwer is sinds April 2007 directeur van Wereldfoundation. Naast haar baan als directeur is ze ook een rechter bij de rechtbank in Drenthe. Marjan is getrouwd met Gerald en samen hebben ze drie kinderen.

 

Beloningsbeleid

De bestuurders ontvangen geen beloning voor hun werkzaamheden.