Paasvolleybaltoernooi scoort voor Wereldfoundation!

Paasvolleybaltoernooi Assen scoort voor Wereldfoundation

Afgelopen februari vond het 50e Paasvolleybaltoernooi in Assen plaats. Per jaar doen er ruim 400 spelers mee. Al die spelers hebben al die jaren en ook afgelopen jaar weer dankbaar gebruik kunnen maken van huisvesting bij Asser pleeggezinnen.

Zonder deze huisvesting was het niet mogelijk al die jaren te kunnen organiseren. Het 50 jarig jubileum was dan ook een mooie gelegenheid om eenmalig een sponsoractie aan het PVT te koppelen, om zo deze dankbaarheid van de organisatie én de spelers tot uitdrukking te brengen. Met Volleybal voor een Huis was er voor elk team een extra uitdaging, namelijk om in samenwerking met Wereldfoundation de bouw van een huis mogelijk te maken in Bangladesh. Met €1000,- aan sponsorgeld kan een huis gerealiseerd worden.

De uitdaging werd met beide handen aangepakt, want de actie was een groot succes; gezamenlijk hebben de teams € 27.398,- opgehaald! Dit werd opgehaald door verschillende acties zoals bijvoorbeeld een Colorrun, die werd georganiseerd door het Greijdanus College in Zwolle. Het Greijdanus wilde hun waardering uitspreken voor de jarenlange organisatie van het PVT en onderstreepten dáárom dit mooie initiatief met deze extra actie. Dankzij de inzet van de teams van het Paasvolleybaltoernooi is het mogelijk 27 huizen te bouwen in Bangladesh. Een topprestatie waar stichting Wereldfoundation de teams en organisatie van Paasvolleybaltoernooi zeer dankbaar voor is.

 

 

 

 

 

 

 

Foto: Marcel van Beetz