Benefiet(s) voor een huis gala

Eens per twee jaar wordt er door Wereldfoundation een benefietgala georganiseerd. Doel van deze avond is aandacht voor het investeren in ontwikkelingswerk en het realiseren van huisvesting voor mensen die in extreme armoede leven. Tegelijkertijd genieten de mensen van een sfeervolle en afwisselende avond.

Zowel in 2013, 2015 en 2017  was Theater De Nieuwe Kolk in Assen het decor van een exclusief programma, waarbij sterren uit de culinaire en muzikale wereld zich inzetten voor het Benefiet(s) voor een Huis gala. Met dit gala wordt geld ingezameld voor huizenbouwprojecten in Bangladesh. Alle gasten hebben betaald om deel te nemen aan het gala, daarmee sponsoren zij het goede doel én genieten ze van een exclusieve avond.

Samenwerking met CS Vincent van Gogh

Het gala is een coproductie van Wereldfoundation en de christelijke scholengemeenschap Vincent van Gogh. Wereldfoundation wil mensen in ontwikkelingslanden op duurzame wijze onderdak bieden. Een deel van de opbrengsten van het gala is als sponsorgeld voor deze jonge sportievelingen bestemd. De leerlingen vervullen tijdens het gala een belangrijke rol. Ze helpen op allerlei vlakken mee en hebben nog een leuke verrassing in petto voor alle gasten.

Bekijk hiernaast een impressie van het gala van 2015.

 

gala-sponsors


gala
gala-beeld