Maak het verschil met uw bedrijf

Wereldfoundation biedt bedrijven aan om deel te nemen aan bedrijfssponsoring of in actie te komen voor het evenement Fiets/Loop voor een Huis. Hiermee willen wij bedrijven bewust maken van de uitwerking van investeren in ontwikkelingswerk en laten we hen zien welke rol zij hierin zelf kunnen spelen. We dagen bedrijven uit het blikveld te verruimen en het verschil te maken door in actie te komen voor gezinnen in Bangladesh. Een unieke kans om op een concrete manier invulling te geven aan maatschappelijk verantwoord ondernemen: door middel van deelname aan het bedrijfssponsorprogramma, of door als bedrijf mee te doen aan Fiets/Loop voor een huis.

Wilt u weten wat de mogelijkheden voor uw bedrijf zijn? Stuur ons een bericht met uw gegevens en er wordt z.s.m. contact met u opgenomen.

Download: Folder bedrijven webversie

harberden2

Foto: Van Harberden Accountants en Belastingadviseurs uit Veenendaal is officieel partner voor FEVH 2015 geworden. De voortvarende accountants hebben zich voor FVEH 2014 enorm ingezet en een prachtige bijdrage geleverd.